تاريخ : 27 اسفند 1391برچسب:, | 0:12 | نویسنده : admin

سلامت نیوز: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: علف چای برای رفع افسردگی، ترس، دلهره، عدم تمركز، بدخوابی و یا بیخوابی مؤثر است.

محمد صالحی سومقی در گفت‌وگو با فارس افزود: بیش از 50 گیاه آرامبخش و ضدافسردگی وجود دارد كه مهمترین آنها گل ساعتی، سنبل‌الطیب، اكلیل كوهی یا رزماری و استخدوس است.

وی گفت: یكی از مهمترین گیاهان ضد افسردگی علف چای نام دارد كه در جمع گیاهان ایرانی وجود دارد و كشت آن در برخی از مناطق شمال ایران انجام می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران اضافه كرد: از علف چای برای افسردگی، ترس، دلهره، عدم تمركز، بدخوابی، بیخوابی استفاده می‌شود.

سومقی گفت: از علف چای برای كودكانی كه پیش‌فعال هستند و افرادی كه دچار وسواس و برای كاهش و از بین بردن وزوز گوش نیز مؤثر است و علف چای یكی از پرمصرف‌ترین داروهای است كه برای افسردگی استفاده می‌شود.



تاريخ : 27 اسفند 1391برچسب:, | 0:12 | نویسنده : admin

خبرگزاري دانشجويان ايران - بجنورد
سرويس: علمي - فناوري

پاي خر

رييس مرکز تحقيقات کهنه کن سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي گفت: گياه «پاي خر» در درمان سرفه و كاهش تب بسيار موثر است.

دکتر علي دادار در گفت‌وگو با خبرنگار علمي ايسنا، با اشاره به اين‌که اين گياه با نام علمي(Tussilago farfara) دو لپه و از خانواده گل ستاره‌اي‌ها است، افزود: از ريشه و برگ گياه براي بخور، درمان سرفه‌هاي خشک، آبسه و رفع سکسکه استفاده مي‌شود.

وي ادامه داد: پاي خر در درمان برونشيت و بيماري‌هاي سينه مفيد است.

دادار اظهار كرد: از دم کرده اين گياه مي‌توان به عنوان مايع شستشو دهنده چشم استفاده کرد، اين گياه همچنين خلط آور و آرام کننده است.

به گفته وي از اين گياه مي‌توان در درمان بيماري‌هاي دستگاه گوارش، بيماري‌هاي کليه و مثانه و دمل استفاده کرد.

دادار در خصوص ترکيبات موجود در گياه خاطرنشان کرد: گل‌هاي اين گياه داراي تانن و اسيدهاي ماليک است و در برگ‌هاي آن گلوکزيد وجود دارد.

وي توضيح داد: پاي خر گياهي است پايا، داراي ريشه‌هاي قوي و گوشت‌دار و به رنگ سفيد مايل به قهوه‌اي و به ضخامت انگشت است.

دادار اشاره کرد: سراسر طول ساقه را برگ‌هاي فلس مانند، باريک، دراز و نوک تيز مي‌پوشاند و در قاعده ساقه و مجاور سطح زمين، پس از مدتي برگ‌هاي نسبتا بزرگ با دمبرگ دراز و پهنک بيضوي دانه دار به وجود مي‌آيد.

وي افزود: سطح فوقاني پهنک اين برگ‌ها به رنگ سبز ولي سطح تحتاني آن‌ها به علت پوشيده بودن از کرک‌هاي ظريف فراوان، به رنگ سفيد است و ميوه آن فندقه و داراي يک دسته تار ظريف در انتها است.

رييس مرکز تحقيقات کهنه کن سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي گفت: اين گياه بيشتر در مناطق معتدل و سرد رشد مي‌کند، اما در اغلب نواحي ايران نيز مي‌توان آن را مشاهده کرد.

به گفته وي از اين گياه به نام «فرفره» نيز ياد مي‌شود



تاريخ : 27 اسفند 1391برچسب:, | 0:12 | نویسنده : admin

سرطان

سلامت نیوز : متخصص داروسازی سنتی و گیاهان دارویی گفت: بیماران سرطانی به ویژه بیمارانی كه تحت شیمی درمانی قرار گرفته اند از مصرف سرخود گیاهان دارویی و یا پیروی بی رویه از یك رژیم غذایی خاص، پرهیز كنند.
 
امید صادق پور ه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بیماران سرطانی، نسبت به دارو حساس هستند، هرگونه مصرف خودسرانه دارو یا گرفتن رژیم غذایی می تواند ، صدمات جبران ناپذیری به سلامت آنان وارد كند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران ادامه داد: بیماران سرطانی به دلیل نوع بیماری شان ، مقدار زیادی دارو به مدت طولانی مدت مصرف می كنند. بنابراین باید مراقب تداخل دارویی و عوارض آن باشند.

متخصص داروسازی سنتی و گیاهان دارویی ادامه داد: شیمی درمانی عوارض گوناگونی برای بیماران سرطانی ایجاد می كند، این بیماران به استفاده از داروهای گیاهی و مكمل یا گرفتن رژیم غذایی غنی ، رغبت زیادی دارند تا عوارض بیماری خود را كاهش دهند.

صادق پور با یادآوری اینكه استفاده از خوراكی های مناسب مانند بادام و مغز آجیل و گوشت گوسفند برای بیماران سرطانی مناسب است در عین حال گفت: استفاده زیاد حد از برخی مواد مغذی مانند عسل هم می تواند برای بیماران سرطانی، عوارضی ایجاد كند.

وی یادآورشد: بیماران سرطانی باید در حداعتدال مصرف موادغذایی را رعایت كنند و هرگونه رژیم غذایی یا استفاده از داروهای مكمل و گیاهی را با تجویز پزشك متخصص، انجام دهند.

متخصص داروسازی سنتی و گیاهان دارویی به بیماران سرطانی توصیه كرد: كمتر از غذاهایی مانند سوسیس و كالباس، استفاده كنند.



 

سيدحسن موسوي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: اين محموله كه شامل پنج تن برگ آلوئه ورا بسته بندي استاندارشده مطابق با معيارهاي بازار جهاني و همچنين عرقيات فرآوري از اين گياه مي باشد، به كشور عراق صادرشد.
وي ادامه داد: شركت توليد گياه آلوئه ورا اين شهرستان عضو انجمن ارگانيك كشور بوده و تاكنون در زمينه عرضه و معرفي محصول در نمايشگاههاي متعدد داخلي و خارجي از جمله نمايشگاه عرضه محصولات كشاورزي در شهرهاي اربيل و نجف كشور عراق حضور داشته است.
مديرجهادكشاورزي گناوه، نبود كارخانه فراوري گياه دارويي آلوئه ورا را از مشكلات استان بوشهر عنوان كرد و گفت: دراين ارتباط پيگيري و رايزني هاي زيادي براي ايجاد يك كارخانه در شهرستان گناوه صورت گرفته است.
وي به تاريخچه گياه آلوئه ورا اشاره كرد و افزود: سابقه اين گياه به بيش از سه هزار و 500سال قبل بازمي گردد و در مصر باستان به گياه جاودانگي معروف بوده است.
موسوي افزود: اين گياه حدود 99 درصد آب دارد و PH آن حدود 5/4 مي باشد و باقيمانده مواد آن شامل 200 تركيب مختلف ازجمله ويتامينها، نمكهاي غيرآلي، موادمعدني، آنزيمها، قندها، تركيبات فنوليك، آنتراكينونها، ليگنين، ساپونينها، استرولها، آمينواسيدها، ساليسيليك اسيد، كلسيم اكسالات، امورين، باربالوئين، سولفات ها، تاتنها و استروئيدها است.
وي افزود: گياه آلوئه ورا داراي خاصيتهاي مهم شامل احياكننده، نشاط آور، ضدالتهاب و تحريك پذيري، ضد قارچ و كپك و ميكروب كش است.
مديرجهادكشاورزي گناوه به خواص درماني اين گياه دارويي اشاره كرد و گفت: جوان ماندن و شادابي پوست با افزايش تكثير سلولهاي ايپدرم و تحريك سنتز كلاژن و الاستين، تعادل وزن و تناسب اندام، كاهش ريزش مو، التيام دهنده سوختگي، درمان پوكي استخوان و تعادل و تنظيم قندخون و كنترل ديابت از اهم خواص درماني آلوئه ورا مي باشد.
وي تنظيم و كنترل ترشح اسيدهاي معده، كنترل سطح كلسترول خون و تنظيم فشارخون، تسهيل دفع سنگ كليه، درمان يبوست و تبخال، ضدسرطان، مسكن و ضدالتهاب، ضدخارش و درمان التهاب هاي پوستي ناشي از اشعه ايكس و مانع تاثير پرتوهاي ماوراء بنفش و درمان كهيرهاي پوستي را از ديگر خواص درماني اين گياه ذكر كرد.
وي يادآورشد: مزرعه گياه آلوئه ورا اين شهرستان هم اينك به ميزان نيم هكتار كشت و برداشت شده و تا هفت هكتار ظرفيت كشت اين گياه دراين مزرعه وجوددارد.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.ك/3

آلوئه ورا



تاريخ : 27 اسفند 1391برچسب:, | 0:12 | نویسنده : admin

خبرگزاري دانشجويان ايران - زاهدان
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي

يونجه

گياه دارويي يونجه با نام محلي اسپست،‌ از نظر طب قديم ايران گرم است البته گونه تازه آن گرم و تر و خشک شده آن گرم و خشک است.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا - منطقه سيستان و بلوچستان، گياه دارويي يونجه گياهي علفي و چند ساله است که ارتفاع آن تا يک متر مي رسد و برگ هاي آن داراي سه برگچه مي باشد.

برگچه‌هاي آن، نوک تيز و سبز رنگ و بيضي شکل است و گل هاي آن به رنگ بنفش تيره يا آبي روشن است. ميوه يونجه مانند صدف بوده و دانه داخل ميوه مانند لوبيا مي باشد.

محمد امير راشکي مسئول بهره برداري اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري سيستان و بلوچستان در اين باره گفت: گياه دارويي يونجه سرشار از ويتامين هاي A_ C_E_K و همچنين داراي آميلاز است که آنزيم مخصوص هضم مواد نشاسته اي است.

وي به خبرنگار ايسنا اظهار كرد: آنزيم هاي بسياري در يونجه يافت مي شود که به عنوان مثال مي توان به امولسين، اينورتاز و پکتياز اشاره کرد.

وي اظهار کرد: يونجه داراي قريب به 20 درصد پروتئين است و پروتئين هاي موجود در يونجه شامل ليزين، آرژنينف، هيستيدين، آدنين، فنيل آلانين، آسپاراژين و سيستين مي باشد و داراي اسيد فسفريک نيز مي باشد.

وي ادامه داد: يونجه داراي منيزيوم، آهن و مقداري جزئي ارسنيک و سيليس است و بنابراين يونجه از نظر مواد غذايي بسيار قوي است و غذاي خوبي براي انسان و حيوانات است.

راشکي بيان کرد: يونجه از نظر اينکه داراي بسياري از مواد معدني مي باشد، شيره آن براي بچه هايي که در حال رشد هستند و استخوان بندي محکمي ندارند بسيار مقيد است، حتي امروزه پودر اين گياه را در داروخانه ها مي فروشند که آنرا مي توان براي بچه هاي شير خوار مصرف کرد.

وي خاطرنشان کرد: براي تهيه شيره يونجه بايد مقدار 300 گرم يونجه را در يک ليتر آب ريخته و آنرا جوشانيد تا مقدار آب آن به نصف تقليل يابد سپس آن را صاف کرده و مقدار کمي عسل به آن اضافه کنيد که بصورت شربت درآيد.

وي گفت: مقدار مصرف براي اطفال 200 گرم در روز است و براي اطفال شيرخوار حدود 50 گرم مي باشد که مي توان به شيرآنها اضافه نمود و اشخاص بزرگسال هم براي بالا بردن انرژي مي توانند از اين شيره استفاده کنند.

راشکي در ادامه گفت: يونجه را به صورت تازه و يا جوانه آنها را با سالاد ميل کنيد و جوانه يونجه را به صورت بسته بندي شده مي توانيد از سوپرمارکتها خريداري کنيد.

وي ضمن اشاره به ملين بودن يونجه گفت: يونجه دو برابر اسفناج آهن دارد و بنابراين خون ساز است و براي کساني که به کم خوني مبتلا هستند مفيد است.

وي تاکيد کرد: يونجه به علت دارابودن آهن براي درمان بيماري راشيتيسم به کار مي رود و عوارض کمبود ويتامين ث با خوردن يونجه از بين مي رود.

وي خاطرنشان کرد: يونجه تازه در بسياري از کشورها مانند چين، روسيه و آمريکا به مقدار زياد به جاي اسفناج مصرف مي شود.

مسئول بهره برداري اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري سيستان و بلوچستان بيان کرد: يونجه را در داروخانه ها و فروشگاه هاي گياهان دارويي به صورت پودر، کپسول و قرص به فروش مي رسانند و مقدار مصرف آن سه قرص در هر روز است.

وي اظهار کرد: با مزايايي که يونجه دارد، در خوردن تازه آن نبايد زياده روي کرد زيرا بسيار نفاخ است و حتي حيوانات که به مقدار زياد از آن مي خورند به علت گاز زياد ممکن است تلف شوند.

وي گفت: ضماد پخته يونجه را اگر روزي چند بار روي اعضايي که رعشه دارند بگذاريد آنها را درمان مي‌كند.

راشکي ادامه داد: تخم يونجه قاعده آور است و براي اين منظور تخم يونجه را به صورت دم کرده بايد مصرف کرد.

وي افزود: دم کرده يونجه درمان اسهال است و براي تسکين سرفه و نرم کردن سينه روزي 2 تا 3 فنجان دم کرده تخم يونجه را مصرف کنيد.

وي تاکيد کرد: براي درمان رعشه تخم يونجه را در روغن زيتون بريزيد و مدت يک هفته جلوي آفتاب بگذاريد سپس آنرا صاف کنيد و روزي چند قاشق از آن بخوريد و روي اعضايي که رعشه دارند بماليد.

مسئول بهره برداري اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري سيستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: يونجه حاوي مقدار زيادي ويتامين است و کوبيده آن زخم را به سرعت التيام داده و از خونريزي جلوگيري مي کند.



عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفت‌وگو با فارس:
گياه دارويي باباآدم براي درمان بيماري‌هاي پوستي مفيد است

خبرگزاري فارس: عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: گياه دارويي باباآدم براي درمان بيماري‌هاي پوستي مفيد است.


محمد صالحي سورمقي در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: باباآدم يكي از گياهان دارويي است كه از ريشه آن استفاده مي‌شود. از گياه دارويي باباآدم براي درمان بيماري‌هاي پوستي استفاده مي‌شود و به شكل موضعي يا به شكل خوراكي نيز استفاده مي شود.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: ريشه‌ باباآدم ضد ميكروب، ضد تومور، ضد تب، ادرارآور، كاهش‌دهنده قند خون و معرق است.

سورمقي گفت: از گياه باباآدم فرآورده‌هاي‌ ضدشوره، تقويت موي سر، تميزكننده‌هاي پوست و مواد آرايشي- بهداشتي تهيه شده مي‌شود. در ايران از اين گياه محصول صنعتي ساخته نشده است و به شكل سنتي تهيه مي‌شود.



تاريخ : 27 اسفند 1391برچسب:, | 0:12 | نویسنده : admin

خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: علمي - فناوري

سايت پشتيباني همايش ملي گياهان دارويي راه اندازي شد.

به گزارش سرويس علمي ايسنا، با نزديک شدن همايش ملي گياهان دارويي که توسط جهاد دانشگاهي مازندران و مشارکت برخي دستگاه‌ها و سازمان‌ها، 11 و 12 اسفند ماه سال جاري در شهرستان ساري برگزار مي‌شود، سايت جديدي به منظور پشتيباني از سايت اصلي همايش در صورت قطعي احتمالي، با آدرس Herbal2011.jdmz.ir راه‌اندازي شد.



تاريخ : 27 اسفند 1391برچسب:, | 0:12 | نویسنده : admin

سلامت نیوز :  معاون مركز توسعه و تحقیقات وزارت بهداشت گفت: شبكه تحقیقات طب سنتی و گیاهان دارویی به عنوان سومین شبكه تحقیقات كشور تشكیل می‌شود.

كاظم زنده‌دل امروز در اولین مجمع روسای دانشكده طب سنتی كه در دانشگاه علوم پزشكی تهران برگزار شد، افزود: شبكه‌های تحقیقاتی كشور از سال 1379 ایجاد شده است كه شامل شبكه گیاهان دارویی، سلول‌های بنیادی، علوم دارویی، طب سنتی، سرطان، سلامت روان، علوم اعصاب، چشم و بیماری‌های عفونی و گرمسیری است.

وی گفت: از شبكه‌های تحقیقاتی مالاریا، لیشمانیوز، دندانپزشكی، طب سنتی و گیاهان دارویی، عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، تروما، قلب و عروق نیز از شبكه‌هایی است كه برای تشكیل آن پیشنهاداتی شده است.

معاون مركز توسعه و تحقیقات وزارت بهداشت افزود: از اهداف تشكیل این شبكه تحقیقاتی می‌توان به حل مشكلات نظام سلامت و تعیین اولویت‌های تحقیقاتی ملی و كلان شبكه اشاره كرد.

زنده دل گفت: از برنامه‌های معاونت تحقیقاتی وزارت بهداشت می‌توان به پیگیری تأسیس و فعالیت‌های شبكه‌های تحقیقاتی و طرح شبكه مبادله تجارب بین شبكه‌ها و مراكز تحقیقاتی اشاره كرد.

وی افزود: شبكه تحقیقات طب سنتی و گیاهان دارویی سومین شبكه تحقیقات كشور است كه طبق اساسنامه جدید فعالیت می‌كند.نخستین شبكه تحقیقات كشوری در سال 79 به نام شبكه مولكولی است.

معاون مركز توسعه و تحقیقات وزارت بهداشت افزود: تفاوت شبكه‌های تحقیقاتی جدید با شبكه‌های گذشته در این است كه شبكه‌های جدید در شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مصوب شده است و محققان و مدیران اجرایی در این شبكه عضو هستند، تا بتوانند مشكلات نظام سلامت را برطرف كنند.



تاريخ : 27 اسفند 1391برچسب:, | 0:12 | نویسنده : admin

اکونیوز: هیأت امنای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در جریان تصویب آیین‌نامه‌های ثبت ارقام گیاهی، معرفی ارقام گیاهی و ثبت ذخایر ژنتیکی گیاهی و ارقام بومی و محلی، 4 شرط جدید برای ثبت ارقام گیاهی اعلام کرد.

بقيه در ادامه مطلب >>>



تاريخ : 27 اسفند 1391برچسب:, | 0:12 | نویسنده : admin

سلامت نیوز : میوه‌ها یكی از مهم‌ترین گروه‌ مواد غذایی هستند كه برای حفظ سلامتی، شادابی و تنظیم عملكرد بخش‌های مختلف بدن لازم و ضروری هستند. مواد غذایی این گروه تامین كننده آب، ویتامین‌ها و املاح و فیبرغذایی و تركیبات سلامتی بخش گیاهی (رنگدانه‌ها) مورد نیاز بدن انسان هستند. دریافت روزانه مقدار كافی از میوه‌ها باعث حفظ سلامتی، شادابی و طراوت پوست می‌شود.

به گزارش  ایسنا، مواد غذایی گروه میوه‌ها انواع میوه‌های تازه، آبمیوه‌های تازه طبیعی، كمپوت میوه‌ها و میوه‌های خشك (خشكبار) را شامل می‌شود.

لازم است روزانه 2 تا 4 واحد از مواد غذایی گروه میوه‌ها در برنامه غذایی گنجانده شود. هر واحد از این گروه برابر است با یك عدد میوه متوسط مانند سیب، موز، پرتقال یا گلابی، نصف گریپ فروت یا نصف لیوان میوه‌های ریز مانند توت، انگور، انار و ... یا نصف لیوان میوه پخته یا كمپوت میوه و یا یك چهارم لیوان میوه خشك یا خشكبار (مانند انواع برگ‌ها) كه معادل با سه چهارم لیوان آبمیوه تازه طبیعی است.

چگونگی انتخاب صحیح میوه‌ها

میوه‌ها از نظر محتوای ویتامینی و املاح با یكدیگر متفاوتند. به عنوان مثال انواع توت‌ها و مركبات مانند پرتقال و نارنگی ویتامین «ث» بیشتری نسبت به سیب دارند و سیب و موز مقدار بیشتری پتاسیم دارند. بنابراین اصل تنوع در انتخاب نوع میوه‌های مصرفی روزانه باید رعایت شود.

فواید برخی از میوه‌ها

سیب: سیب علاوه بر داشتن مقادیر زیاد ویتامین، پتاسیم و فیبرغذایی حاوی آنتی اكسیدان كوئرستین است كه باعث كاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی و سكته می‌شود.

فیبر غذایی سیب (پكتین) موجب كاهش چربی‌های خون و همچنین افزایش تدریجی قند خون در دیابتی‌ها می‌شود. بنابراین مصرف آن برای دیابتی‌ها توصیه می‌شود.

مركبات: مركبات شامل پرتقال، نارنگی، انواع لیمو و گریپ فروت هستند. مركبات منبع غنی ویتامین «ث» و فیبر غذایی هستند. ویتامین «ث» موجود در مركبات با افزایش جذب آهن از ابتلا به كم خونی پیشگیری می‌كند. مطالعات نشان داده مصرف روزانه مركبات باعث كاهش ابتلا به بیماری‌های آب مروارید (كاتاراكت) می‌شود.

گلابی: گلابی منبع غنی از ویتامین «ث» و فیبر است كه میان وعده مناسبی برای افراد دارای كلسترول بالای خون و دیابتی‌ها محسوب می‌شود و یكی از اولین غذاهای كمكی ایده‌آل برای كودكان است.


انواع توت‌ها: توت‌ها علاوه بر مقدار زیادی فیبر غذایی، ویتامین «ث» و پتاسیم، مقدار زیادی رنگدانه گیاهی (آنتوسیانیدین) دارند كه نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به واریس و تخریب دیواره رگ‌های خونی دارند.

توت‌ها از جمله میوه‌های كم كالری هستند كه در رژیم غذایی كنترل وزن توصیه می‌شود. فیبر غذایی موجود در انواع توت‌ها موجب تسریع در دفع مدفوع و كاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می‌شود.

انار: انار سرشار از پتاسیم، ویتامین‌های «ث» و «ب» است.

كیوی: كیوی منبع بسیار غنی ویتامین «ث» ، پتاسیم و فیبر غذایی است و آنزیمی دارد كه به عنوان نرم كننده گوشت به كار می‌رود.


نكاتی درباره خرید و نگهداری میوه‌ها

تا حد امكان میوه‌های سالم، بدون لك و بدون كرم خوردگی ر انتخاب كنید. برای نگهداری طولانی مدت میوه‌ها می‌توان از روش‌های خشك كردن،‌ مربا و كمپوت استفاده كرد. برای رسیدن گلابی‌های سبز رنگ آنها را در دمای اتاق قرار دهید و پس از رسیدن در یخچال نگهداری كنید. برای جلوگیری از قهوه‌ای شدن گلابی‌های خرد شده به آنها آبلیمو بزنید. هنگام خرید مركبات، میوه‌هایی كه پوست پر رنگ، درخشان و بدون لك دارند را انتخاب كنید. می‌توانید انواع مركبات را تا چند هفته در یخچال نگهداری كنید. انارهای پوست نازك و براق را كه نسبت به اندازه‌شان سنگین بوده و آبدار و گوشتی هستند را انتخاب كنید. انارها را می‌توان به مدت یك ماه در جای خشك و خنك و به مدت دو ماه در یخچال نگهداری كرد.

بنا بر اعلام انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی كشور، خرمالوهای پررنگ و رسیده را می‌توانید به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری كنید. كیوی‌های رسیده گوشتی كه كمی نرم هستند را انتخاب كنید. كیوی‌های نارس طی 2 تا 3 روز در پاكت كاغذی همراه با یك عدد سیب رسیده در دمای اتاق می‌رسند. كیوی‌ها را می‌توانید در یك كیسه پلاستیكی تا دو هفته در یخچال نگهداری كنید. هنگام خرید كمپوت میوه‌ها به تاریخ تولید و انقضا، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت و مهر استاندارد توجه كنید. دقت كنید قوطی كمپوت میوه‌ها معیوب و باد كرده نباشد.



صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 ... 75 صفحه بعد